Terug naar nieuwsberichten

Zondag 5 maart internationale hondenshow in Groningen

Zondag 5 maart 2017 was het weer een grote happening in Groningen. Daar was de internationale hondenshow waar From Golden Ruimzicht ook te vinden was!

From Golden Ruimzicht was met zowel 2 jonge honden als een veteraan.

El Placer From Golden Ruimzicht (Magic) heeft het fantastisch gedaan en werd 3e met resultaat Veel Belovend in de klasse puppy reuen.

La Delicia From Golden Ruimzicht (Maureen) was goed in vorm en behaalde de 1e plek met een resultaat Veel Belovend in de klasse puppy teven

Daarop mocht Charlene From Golden Ruimzicht en maakte de dag compleet met een 1e plek en resultaat Uitmuntend Veteranen klassen. Naast deze prachtige notering ontving ze ook haar eerste CAC punt voor het veteranen kampioenschap.

Wat is een CAC punt
CAC staat voor Certificat d Apitude au Championnat.

CAC is een kampioenschapspunt tijdens kampioenschapsshows en matches beschikbaar worden gesteld aan de beste reu en beste teef van ieder ras. Hierbij is het vereist dat de hond een uitmuntend heeft behaald.

Wanneer een hond vier kampioenschapspunten heeft behaald bij minstens 2 verschillende keurmeester en op minstens 3 verschillende hondenshows kan de titel Nederlands Kampioen aanvraagt worden.

Geplaatst op 07-03-2017